Recipe to Bullying Love Respect and a Pitch of Smile

Zorbalığa Reçete: Sevgi, Saygı ve bir Tutam Gülümseme eTwinning Projemiz

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmenleri Çağla YALÇINKAYA ve Duygu YILDIRIM tarafından yürütülen "Recipe to Bullying; Love, Respect and a Pitch of Smile" adlı eTwinning projemiz Nisan ayı çalışmaları kapsamında okulumuz 7. sınıf öğrencileri ve diğer ortaklarımızın katılımıyla bilişim öğretmenlerimiz ile "Güvenli İnternet" konulu röportaj yapıldı. Öğrencilerimiz, bilişim öğretmenlerimiz yardımıyla internetin güvenli ve bilinçli kullanılması için yol gösterici bir röportaj videosu hazırladı. Projemiz Mayıs ayı çalışmaları ile devam ediyor.

İzlemek için tıklayınız...

Haz

"Recipe to Bullying; Love, Respect and a Pitch of Smile" - "Zorbalığa Reçete; Sevgi, Saygı ve bir Tutam Gülümseme" adlı eTwinning projemiz etkinlikleri okulumuz İngilizce Öğretmenleri Çağla YALÇINKAYA ve Duygu YILDIRIM tarafında devam ettirilmekte. Öğrencilerimizi ve velilerimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla webinar düzenlendi, psikolog Tuğba DENİZ "Akran Zorbalığı" konusunda velilerimizi ve öğrencilerimizi bilgilendirdi, sorularını cevapladı.

Haz

"Zorbalığa Reçete; Sevgi Saygı ve bir Tutam Gülümseme" adlı eTwinning projemizin logosunu oyladık ve logomuzu seçtik!

Haz

Our students had chance to meet with the other students participating in this project from both Turkiye and Greece. They were excited about the meeting, experienced communicating in English with foreigners.

“Zorbalığa Reçete: Sevgi, Saygı ve Bir Tutam Gülümseme” adlı projemizin öğrenci webinarı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz bu projeye hem Türkiye’den hem de Yunanistan’dan katılan diğer öğrencilerle tanışma fırsatını yakaladı. Toplantı için oldukça heyecanlıydılar, yabancılarla İngilizce iletişim kurma deneyimini yaşadılar.

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri Duygu YILDIRIM ve Çağla YALÇINKAYA 7/A, 7/B, 7/C ve 7/D sınıfından öğrencilerle proje webinarına katıldı.

İngilizce öğretmenlerimiz Çağla YALÇINKAYA ve Duygu YILDIRIM tarafından yürütülen "Recipe to Bullying; Love, Respect and a Pitch of Smile" eTwinning projemiz etkinlikleri kapsamında okulumuz 7/A, 7/B, 7/C ve 7/D öğrencileri "DUYGULARIMI TANIYORUM VE DOĞRU İFADE EDİYORUM" etkinliğini gerçekleştirdi. Bu etkinlik ile öğrencilerimizin duygularını tanımaları, hissedilen tüm duyguların doğal ve normal olduğunu anlamaları ve duygularla yaşanan sorunların duygulardan değil bunların ifade ediliş biçiminden kaynaklandığını kavramaları hedeflendi.