Eyl

5/D İngilizce Ağırlıklı Dil Sınıfı öğrencileri hazırladıkları yöresel kostümleriyle ülkeleri tanıttı.

Eyl

Ock

Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılında İngilizce Öğretmenimiz Semra KÖYLÜ tarafından  Shh! We are speaking English, Matematik Öğretmenimiz Abide Tosun Karlı tarafından Öğretirken Öğreniyorum Seni Matematik, Türkçe Öğretmenimiz Nazan AKGÜN tarafından Değerlerimiz ile Güçlüyüz ve Fen Bilgisi Öğretmenimiz Sevgi ARISOY tarafından  Geçmişe Bak Geleceğe Kat adlı projelerimiz yürütülmüş ve yaptıkları başvuru sonucu E Twinning Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Bu süreçte proje çalışmalarını yürüten öğretmenlerimizi ve proje çalışmalarına katılan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzda düzenlenen sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz Bayraklı Seyirtepde'ydi. Doğanın ve temiz havanın tadını çıkaran öğrencilerimiz, katıldığı Paintball etkinlikleriyle doyasıya eğlendi.

Öğrencilerimize ortaöğretim kurumlarını tanıtmak, onların doğru tercih yapmalarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla ortaöğretim kurumları ziyaretlerinin ilk basamağı olan  okul tanıtım gezisinde Menemen Şehit Ahmet Özsoy Fen Lisesi ve Karşıyaka Cihat Kora Anadolu Lisesi ziyaret edildi. Öğrencilerimizi ağırlayan okullarımıza teşekkür ederiz.