Kas

Aralarında Romanya, Ukrayna, Ürdün ve Polonya'nın olduğu uluslararası Winter Traditions adlı projemizin ilk webinarını gerçekleştirdik.

Kas

İngilizce öğretmenimiz Semra KÖYLÜ'nün 5/A sınıfı öğrencilerimiz ile yürüttüğü Shh!We are speaking English eTwinning projemizesinin ilk adımı olan logo çalışmaları web 2 araclari kullanarak hazırlandı.

Ekm

2018 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığımızın üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kuruluşu tarafından Avrupa Komisyonu adına yürütülen Kodlama haftası etkinliklerine okulumuz öğrencileri de katıldı.

Ekm

Okulumuz, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli 34 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı  (Europen Schoolnet)  tarafından, 2012 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan "eSafety Label" (Güvenli İnternet Etiketi)  almaya hak kazanmıştır.

Ekm

9-24 Ekim tarihleri arasında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yönelik olarak Bilişim Günleri kapsamında yapılacak codeweek etkinliklerine başvuru yapmak isteyen öğrenci ve öğretmenlerimiz https://bilisimgunleri.org bağlantısına tıklayarak başvuru yapabilirler.

Eyl

Yeniçeriler Taraftar Grubu Derneği'nin "Toplarımızla yanınızda olacağız."  sözü tutularak organize edilen projenin ilk adımı okulumuzda gerçekleştirildi.

Eyl